fbpx
Kjøkken utendørs med vask og pizzaovn

Utekjøkken i hagen – perfekt enten du vil lage pizza eller grille

Om du elsker å tilbringe tid utendørs, hvorfor ikke ta matlagingen dit også? Med et robust utekjøkken har du mulighet til å lage det meste du kan lage innendørs, her er det også satt inn en pizzaovn – perfekt for pizzaelskere!

 

 

Utekjøkken med pizzaovn

Utforsk den perfekte fusjonen av stil og funksjonalitet med Drømmekjøkkenets utekjøkken. Hver detalj er nøye utformet for å passe det moderne utelivet, der rene linjer og sofistikert design skaper en oase av inspirasjon midt i hagens grønne omgivelser

 

Utekjøkken med vask

Her ser vi et litt mindre utekjøkken hvor man likevel har funnet plass til en pizzaovn på kjøkkenbenken. Akkurat som når man skal velge kjøkken innendørs bør man tenke igjennom hvordan man kommer til å bruke utekjøkkenet. Trenger du grill , kanskje gassgrill med ekstra brennere for gryter og panner? Hva med en pizzaovn? Vil du trenge mye benkplass, og oppbevaringsplass? Tenker man igjennom disse tingene på forhånd er det mye lettere å ta de riktige valgene – og å få til et riktig drømmekjøkken.

Vask i rustfritt stål til utekjøkken

Vasken og det uttrekkbare blandebatteriet er selvsagt rustfritt.

 

Kjøkken utendørs med vask og pizzaovn

Overflaten på kjøkkenet er dekket med det keramiske materialet Dekton®, som tåler både varme og kulde. Her i utførelsen Micron.

 

Utekjøkken inspirasjon

Se for deg å kutte hvitløk og urter (kanskje fra egen hage?) på utekjøkkenet ditt, og skjære deilig mozarella til pizzaen. Det er bare fantasien som setter grenser, og å bruke hagen og uteområdene så lenge vi kan er noe vi nordmenn er gode på.

 

 

Pizzaovn utendørs til utekjøkkenet

Lag pizza utendørs
Med et spisebord og stoler i forlengelsen av utekjøkkenet er det kort vei fra benk til bord, og i tillegg er det svært hyggelig og sosialt å lage mat når man er flere sammen.

Matlaging utendørs kjøkkenløsning

Tips: Når du skal velge utekjøkken er det lurt å velge materialer som er lette å rengjøre, og det er kanskje ikke her du skal velge intrikate fronter med mange detaljer.

Værbestandig kjøkken for utebruk
Har du også lyst på ditt perfekte utekjøkken? Vi på Kjøkkensenteret Jessheim hjelper deg mer enn gjerne, og vi tegner opp ditt nye kjøkken i 3D – helt gratis og uforpliktende.