fbpx
Ekte trekjøkken med lekre, matte fronter

Kjøkken i ekte mattlakkert tre [se bildene]

Det tradisjonelle møter det moderne i dette lekre matte kjøkkenet med innredning i ekte tre. Kjøkkenet heter Wood og kommer fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkkenet.

Derfor byr kjøkkenet på det beste både estetisk og praktisk, i form av stilrene flater hvor det gjemmer seg masse deilig oppbevaringsplass, moderne hvitevarer og løsninger og en stor kjøkkenøy som gir godt med benkeplass å kokkelere på.

 

Kjøkkeninnredning i tre

 

Wood fremhever den unike følelsen av ekte treverk. Gjennomgående solid treverk, med naturlige variasjoner i overflaten resulterer i et slitesterkt og visuelt moderne kjøkken.

 

Kjøkkenøy med skuffer i heltre

 

Wood har en leken og levende overflate, samtidig som de tett utformede kjøkkenskapene gir et eksklusivt preg. Kjøkkenet er mattlakkert, hvitpigmentert og med en kompakt overflate. Her kombinert med andre materialer av høy kvalitet, som for eksempel den vakre benkeplaten i Cararra Marmor.

 

Kjøkken i heltre med marmor benkeplate

 

Kjøkkendetaljer i stål er en lekker kontrast mot det varme treverket. Her er både vask, kran, opphengskroker og ovn laget av rustfritt stål.

 

Matt kjøkken i heltre

 

Hvite vegger, lyst gulv og hvit marmor benkeplate kombinert med det matte treverket gir en moderne luksusfølelse, som både er innbydende og stilrent.

 

Hvitpigmentert kjøkken i tre