fbpx
Mørkeblått kjøkken

Mørkeblått kjøkken – en farge å bli glad i

Et kjøkken i en nydelig mørk blå farge kombinert med hvite fliser gir et sofistikert og lekkert resultat! Om du har vurdert et mørkt kjøkken men ikke vil gå for svart kan det kanskje friste med mørkeblått?

Det er så utrolig mye flott å velge blant på kjøkkenfronten, men i dag vil vi gjerne slå et slag for en farge som er å finne i mange stuer rundt om i landet, men kanskje ikke på like mange kjøkken. La deg inspirere av disse bildene, kanskje er ditt neste kjøkken blått?

 

Kjøkken i mørk blå

 

Tregulv og lyse tremøbler gir varme til dette blå kjøkkenet, som er vist med fronten Bistro fra Drømmekjøkkenet. Blandebatteri og oppvaskbenk i rustfritt stål matcher håndtakene på skuffer og skap perfekt.

 

mørk blå kjøkkenskuffer og skap

 

En slitesterk og sandfarget benkeplate i komposittstein gir en vakker og behagelig kontrast til de mørkeblå skuffene og skapene, og er samtidig svært praktisk i bruk.

 

blått kjøkken

 

 

blått og hvitt kjøkken benkeplate

 

Et mørkeblått kjøkken kan enkelt kombineres med lyse flater, og her er det valgt og ikke ha overskap over hele benken. De hvite flisene går helt opp til taket og en flott hylle som lar deg vise frem ditt favorittinteriør har fått plass på veggen.

 

mørk blått kjøkken

Har du lyst på nytt mørkeblått kjøkken, eller kanskje en av de andre flotte fargene vi kan tilby? Book en gratis tegnetime hos oss i butikken på Jessheim, og la oss vise deg hvor lekkert ditt nye kjøkken kan bli! Vi leverer kvalitet du kan stole på fra norskproduserte Huseby og svenskproduserte Drømmekjøkkenet, slik at du kan være trygg på at du vil elske ditt nye kjøkken.