fbpx
Kjøkkenvask og armatur i gull? Ja takk!

Kjøkken i hvitt og gull? Ja takk!

Noen ganger kommer man over detaljer eller kombinasjoner som man forelsker seg pladask i. Dette kjøkkenet fra Drømmekjøkkenet er et eksempel på hvor lekkert det kan gjøres!

Et kjøkken med gullfarget kjøkkenarmatur er ikke så vanlig, men det er langt mer utbredt enn som her å ta det helt ut med gullfarget vask. Sammen med de lekre hvitmalte frontene av finér i serien Metro gir dette kjøkkenet uttrykket hverdagsluksus ny mening.

 

Skinnhåndtak på kjøkken

 

Skinnhåndtak på skuffene er enda en detalj som bidrar til kjøkkenets unike uttrykk.

 

Lite kjøkken med marmor benkeplate

 

Sjeldent har et lite kjøkken gitt så stort inntrykk som her, og det er nok et eksempel på hva det er mulig å få til uansett hvor stor eller liten plass du har, hvilken stil du liker og hvordan du bruker kjøkkenet ditt. Legg merke til den vakre hvite benkeplaten med marmormønster som er trukket helt oppover veggen – utrolig lekkert!

 

Gullfarget vask og kjøkkenarmatur

 

Har du lyst på et like fint kjøkken? Ta kontakt med oss så tegner vi, helt gratis og uforpliktende, kjøkkenet ditt i 3D! Du kan også komme innom butikken på Jessheim hvor du vil kunne se mange av de flotte utstillingene våre fra leverandørene Huseby og Drømmekjøkkenet.