fbpx
Lys grønt kjøkken inspirasjon

Vakkert grønt kjøkken i fargen Lindblomstgrønn

Vi er på besøk i Villa Wahlgren for å ta det nye kjøkkenet i nærmere øyesyn. Vi blir møtt av en kjøkkendrøm i den herlige fargen lindblomstgrønn, en farge som er både nostalgisk og moderne på en gang. Kjøkkeninnredningen som er valgt er Meny fra Drømmekjøkkenet, den grønne fargen passer perfekt til denne stilen og gir et lunt og innbydende inntrykk.

 

Kjøkken i lys grønt

 

Designet er stilsikkert og formidler en luksuriøs og moderne følelse. Materialvalgene er valgt med omhu: Blandebatteriet i messing skaper en fin kombinasjon sammen med knotter på overskap og kjøkkenøy.

 

Blandebatteri & kran av messing

 

Kjøkkenet er en sosial samlingsplass, og det er derfor laget en flott sittebenk med plass til flere, samtidig som den rommer mye oppbevaring. Benken er laget av skap fra Drømmekjøkkenet og prydes av vakre tekstiler.

 

Sittebenk på kjøkken

 

En lekker benkeplate i det slitesterke materialet Dekton lyser opp kjøkkenets arbeidsflater og finnes også som sprutbeskyttelse. Kjøkkenøya, med integrert avtrekksvifte, inviterer til sosialt samvær hvor man sammen med familie og venner kan lage kveldens middag.

 

Grønn kjøkkenøy

 

Kjøkkeninspirasjon

HVITEVARER: Electrolux. BLANDEBATTERI: Grohe Essence. GULV: Fiskebeinsparkett mattlakkert eik.