fbpx
Landlig grønt kjøkken

Hjemmekoselig kjøkken i lys grønt

Føl deg hjemme i dette hyggelige og praktiske kjøkkenet med slette fronter som er enkle å rengjøre. Frontene heter Solid og kommer fra vår leverandør Drømmekjøkkenet, så her kan du være sikker på at du får et kjøkken som varer.

 

inspirasjon til ditt grønne kjøkken

 

Solid i den lindblomstgrønne fargen på bildet gir kjøkkenet ditt et landlig inntrykk som både er innbydende og moderne. Siden kjøkkenet skal tilpasses deg og ikke omvendt, kan du selvsagt velge blant mange andre flotte farger!

 

kjøkken i valgfri farge

 

Alle kjøkkenskap fra Drømmekjøkkenet fås i flere standardbredder og kan kompletteres med innredninger som motor i skuffene og innsatser. Mykstenging og lang kvalitetsgaranti får du på alle kjøkkendører og kjøkkenskuffer. Et kjøkken skal være en glede å bruke, dag etter dag, år etter år. Derfor vil du sette pris på alle de praktiske løsningene som sparer deg tid, og gjør det enkelt å holde orden.

 

Lys grønn kjøkkeninnredning

 

Snakk med en av våre kjøkkeneksperter, så drar du nytte av mange års erfaring i å designe et kjøkken som passer akkurat deg. Vi tegner opp kjøkkenet til deg i fotorealistiske tegninger, slik at du kan se hvordan kjøkkenet blir før du bestemmer deg. På den måten kan du være trygg på å velge noen du blir helt fornøyd med, og har glede av i mange år fremover.