fbpx
Grått kjøkken med marmor benkeplate

Lekkert kjøkken i fargen peppergrå med marmor benkeplate

Når man skal velge seg et nytt kjøkken handler det både om hvordan kjøkkenet føles og stilen og fargene man liker til funksjoner og utforming. Populære Bistro fra Drømmekjøkkenet kan skreddersys til akkurat ditt bruk, og med et design som passer til både store og små kjøkken er det ikke uten grunn at mange faller pladask.

 

Kjøkkeninspirasjon i hvitt og grått

 

Et stort og romslig kjøkken fikk kjøkkeninnredning i peppergrå og med hvite vegger, hvit ventilator og hvite åpne hyller blir det et luftig og moderne kjøkken med stilige kontraster.

 

Stort kjøkken med spiseplass

 

 

Barstoler ved kjøkkenøy

 

En kjøkkenøy kan brukes til så mangt, og har man plass på kjøkkenet gir den både benkeplass, spiseplass og oppbevaringsplass i ett. Legg merke til de terakottafargede barkrakkene, fargen tilfører varme til det grå og hvite kjøkkenet.

 

Kjøkken med benkeplate av hvit marmor

 

Bak de flotte frontene i peppergrått skjuler det seg smarte løsninger som innebygd kjøl og frys, oppvaskmaskin og avfallssortering. De små knottene som er valgt på skuffene viderefører den minimalistiske stilen, men pynter samtidig opp.

 

stor kjøkkenøy med benkeplate av marmor med sitteplasser

 

Den lekre hvite og grå benkeplaten i marmor finner du både på kjøkkenøyen og benkene forøvrig. Den gir et eksklusivt uttrykk i tillegg til at den er svrt enkel å rengjøre, og holder seg like fin i år etter år.