fbpx
Mørkebrunt kjøkken fra Drømmekjøkkenet

Trendy nå: Sofistikert og varmt med brunbeisede fronter

Den siste tiden har vi sett en ny trend når det gjelder kjøkken, en som nok vil overraske mange: Mørkebrune kjøkken har kommet tilbake, men de ser ikke ut som sist de var i vinden. Her er det fronten Line fra Drømmekjøkkenet som har blitt beiset i en lekker mørk brun farge.

De varme tonene møter de kalde med en grafittgrå innfelt gripelist, som gjør det enkelt å dra ut de store praktiske kjøkkenskuffene.

Line kjøkken fra Drømmekjøkkenet

 

Det mørkbeisede treverket har fått følge av mørke detaljer som svart kjøkkenarmatur og interiørdetaljer. Likevel oppleves ikke kjøkkenet som mørkt, hvite benkeplater, fliser, gulv, tak og vegger gjør at det mørke blir en tøff kontrast.

 

Praktiske gripelister

 

Om du har vurdert et kjøkken i sort og hvitt men har tenkt at kontrastene blir for harde kan et mørkebrunt kjøkken være et svært godt alternativ. Det gir en langt varmere farge, men gir likevel et spennende uttrykk. Dette er også farger det er lett å innrede med, du kan bruke andre naturfarger og materialer som lin, tre og skinn, eller gå for detaljer i orange og gull. Det er også mange grønne og blå nyanser som vil stå godt til dette kjøkkenet.

 

Kjøkkeninnredning i brunt og hvitt

 

Kjøkkenet er produsert av Drømmekjøkkenet og kan tilby det siste innen praktisk, funksjonell og stilriktig design. Et godt designet kjøkken er langt mer enn bare utseende, dette er i høyeste grad et bruksrom som skal tåle bruk i år etter år – og gjøre jobben enklere. Det skal være lett å finne det du trenger når du trenger det, og designet må fungere til akkurat din hverdag. Det sparer mye tid i en hektisk hverdag, men gir også mange hyggelige stunder i kanskje boligens viktigste rom!