fbpx
hvitt moderne kjøkken i skandinavisk stil

Skandinavisk kjøkken i lyse farger – se bildene

Få ting slår et herlig lyst kjøkken i Skandinavisk stil: Innbydende, moderne og hjemmekoselig på samme tid!

Det er ikke uten grunn at den Skandinaviske stilen har blitt populær i hele verden, den er stilren og lys, men henter inn vakre elementer og farger fra naturen. Dagens kjøkkeninspirasjon kommer fra en av våre kjøkkenleverandører: Svenske Drømmekjøkkenet.

 

Lyst kjøkken i skandinavisk stil

 

Her får du god arbeidsplass og rikelig med oppbevaringsmuligheter, der elegant design møter et moderne klassisk uttrykk. Modellen heter Edge, den har slette fronter men med en ekstra lekker detalj: hvitpigmenterte eikekanter. Disse passer perfekt til det hvitpigmenterte gulvet av eikeplanker.

 

Kjøkkenskap med uttrekk

 

Dette kjøkkenet kommer i fire ulike farger: hvit, kasjmir, grå-beige og grå. Kjøkkenet du ser her er i fargen kasjmir. Over et praktisk oppbevaringsskap med uttrekk – som gjør det enkelt å finne alt du trenger.

 

moderne kjøkken i skandinavisk stil

 

Benkeplaten er av keramikk og krever minimalt med vedlikehold – denne har fargen Norrvange Light Grey. Med slette overflater og den keramiske benkeplaten er dette et kjøkken det er enkelt å holde rent – en fin bonus i hverdagen! Både ventilator og hvitevarer du ser her er fra Electrolux.

 

nordisk kjøkkeninspirasjon

 

Når man kombinerer lyse, slette overflater med møbler av tre får man et moderne kjøkken med en hjemmekoselig følelse. Treverket myker opp og de vakre årringene er svært dekorative og gir en flott kontrast. Legg merke til at også vinduskarmene har fått beholde sin naturlige farge.

 

hvitt moderne kjøkken i skandinavisk stil