fbpx
Huseby Dill

Lunt og lekkert eikekjøkken på Bømlo

Et vakkert kjøkken i eik og hvitt forener det tradisjonelle trekjøkkenet med moderne design. Tre er et levende materiale som gir varme til den moderne boligen, og de unike strukturene i treet tilfører karakter.

 

Kjøkken i eik og hvitt

 

Da Anne Marit og familien skulle velge kjøkken til sitt nybygde hus, falt de for Husebys Signaturkjøkken i modell Dill. Dill kommer med stående smalstripet eikefinér, og du kan velge blant flere malte og beisede farger. Her vises kjøkkenet beiset i fargen Torv! Bildene er tatt av Gunnlaug Broshaug.

 

Kjøkkenskap i eik

 

Kjøkkenet har ikke overskap, noe som gir et rent og luftig uttrykk på tross av eikefrontene. Istedet er det valgt en løsning med åpne hyller hvor man kan vise frem favorittglassene og skålene. De åpne reolene er i beisfargen Gråtonet.

 

Eik kjøkken uten overskap

 

Treverket og bronsjedetaljene tilfører varme til kjøkkenet, mens lyse vegger, stoler, gulv og benkeplater lyser opp.

 

Eikekjøkken med hvit benkeplate

Kjøkkenhetten er i børstet kopper, og modellen heter Luna fra Røroshetta. De lyse benkeplatene er en flott kontrast til treverket, og er av typen Silestone Blanco City.

 

Eik kjøkkenløsning

Håndtakene heter Edge Straight i antikk bronsje og er fra Beslag design.

 

Eikekjøkken fra Huseby

 

Et moderne kjøkken med moderne løsninger: Få tilgang til det du trenger , der du jobber!

 

stikkontakt og støpsel nedfelt i kjøkkenbenk

 

Med en underlimt kjøkkenvask får kjøkkenet et stilrent uttrykk. Denne kjøkkenvasken er fra Nibu Norge og heter Blanco Naya i fargen Jasmin.

 

eik og hvitt kjøkken

Åpne hyller på enden av kjøkkenøya gir plass til både oppskriftsbøker, pynt og fat.