fbpx

Garderobeinnredning og lekkert kjøkken – alt fra Huseby

Huseby er nok ensbetydende med kvalitetskjøkken for mange, men visste du at Huseby også leverer lekre garderobeløsninger, baderomsinnredning og innredning til vaskerom? I dette huset ble det valgt nettopp Huseby til flere av rommene, og først ut er en stilig garderobeløsning i hallen i Husebys modell Pesto. Fargen heter grå skifer og gir et moderne og luksuriøst uttrykk.

Garderobeinnredning i hallen fra HusebyGarderobeinnredning fra Huseby

Valg av håndtak på både garderobe og kjøkken har mye å si for helhetsinntrykket. De er ikke lengre bare nødvendig tilbehør for å kunne åpne skuffer og skap: de er nå dekorative innredningsdetaljer som gir et personlig preg på interiøret.
Garderobeskap fra Huseby

Med gode oppbevaringsløsninger får du orden på både soverom og hall, rommene blir lettere å rengjøre og du kan gjemme bort både klær og ting og tang.
Garderobeinnredning i hall og på soverom fra Huseby

Ved å bygge garderobeskap ved hodeenden av sengen får du frigitt plass på soverommet, og du kan til og med bruke de innebygde skuffene til nattbordkuffer for bøker, briller, nettbrett og hva annet du måtte ønske.
Garderobeskap på soverommet fra Huseby

 

Et stort kjøkken med plass mange, og plass til å lage mat til flere. Kjøkkeninnredningen er modellen Timian, og i den evig populære fargen bomull.

Hvite barkrakker i hvitt kjøkken fra Huseby

Kjøkkenet har moderne løsninger men har likevel et landlig og hyggelig preg med profilerte fronter.
Hvit kjøkkeninnredning fra Huseby

 

Den flotte store kjøkkenøya gir både ekstra benkeplass, oppbevaringsskuffer og er også der koketoppen befinner seg. Det gjør det mulig å være flere sammen som lager mat, og sitter noen ved det store spisebordet kan man enkelt konversere over benkeplaten.
Hvitt kjøkken fra HusebyKjøkkenøy til inspirasjonStor og praktisk kjøkkenøyVentilator på kjøkken over kjøkkenøy