fbpx

Spesielle kjøkkenfronter for det lille ekstra : Birka fra Drømmekjøkkenet

Er du på jakt etter et moderne hvitt kjøkken som likevel oppleves tidløst og hjemmekoselig? Da bør du ta en titt på dette kjøkkenet fra Drømmekjøkkenet. De fasede frontene gir kjøpmannsdisk-følelsen uten at det oppleves som utdatert. Tvert i mot er dette lyse og lekre kjøkkenet både klassisk og tidsriktig på en gang, og er et kjøkken du ikke vil gå lei av.

 

Fasede hvite kjøkkenfronter

 

Kjøkkenfrontene heter Birka, på dette kjøkkenet vil du se dem på både brede og smale skuffer såvel som på det klassiske høyskapet. Bak frontene skjuler det seg selvsagt moderne og praktiske løsninger som gjør det ekstra gøy å lage mat.

 

Høyskap fra Drømmekjøkkenet med hvite fronter

 

Slanke og brede kjøkkenhåndtak i sølvgrått er et elegant tilskudd til kjøkkenet. Kjøkkenkranen fra Vola matcher perfekt! Hvite kjøkken er en klassisk favoritt hos mange: rommet føles lyst og rent, og hvite kjøkken kan enkelt forandres etter årstidene med personlige detaljer og aksentfarger.

 

benkeplate og vegg i komposittsteinen Eco Stone / Cenere

 

Du har sikkert lagt merke til lekre veggene og benkeplatene, som er i samme materiale: omposittstein Eco Stone /Cenere. Fordelen med disse benkeplatene er at siden de består av 95% malt stein er de svært slitesterke, men likevel tynne slik at de som her kan brukes også på vegg. De finnes i mange flere lekre utførelser, kom gjerne innom oss om du vil se hvilke muligheter som finnes.

 

Kjøkken i hvitt og grått