fbpx
kjøkken i beige, svart og brunt

Finn din stil: Kjøkken med karakter i lys beige, svart og lys brunt

Om du ønsker å kunne sette ditt eget preg på interiøret er det nå enklere enn noen gang: Ikke bare kan du velge blant de lekreste utførelser, farger og materialer samt smarte funksjoner – du kan sette dem sammen akkurat som du vil.

Kjøkkeninspirasjon beige kjøkken

Der hvor alle skuffer og skap tidligere hadde samme front og farge, varierer man  gjerne i langt større grad nå. Dette gjør at kjøkkenet ikke fremstår som like massivt, men derimot gir en møblert og innbydende følelse. Her ser du kjøkkenet Line fra Drømmekjøkkenet, hvor de fleste frontene er i den populære fargen østersbeige (visste du at stadig flere velger bort det hvite kjøkkenet for et beige kjøkken?).

Kjøkkenskap i beige - moderne kjøkken

Benkeplate og prutbeskyttelse / backsplash

Fronten Line byr på et rent design helt uten utstikkende håndtak, siden grepene er integrert i fronten. Den sorte grepslisten er en god kontrast til det beige kjøkkenet og den sorte kjøkkenviften og blandebatteriet fullfører stilen.

Kjøkken i beige og brunt

Generøse overskap i lysebrunt beiset eik med linjeglass, er både unike og vakre, og tilfører et lunt element til kjøkkenet. Når du blandet utførelser og materialer på denne måten får du et uttrykk som gir en herlig flyt ikke bare på kjøkkenet, men fra kjøkkenet og inn i andre rom i boligen.

Smart oppbevaring på kjøkkenet - bokhylle eller til annet
Moderne beige kjøkken med svarte detaljer

Alle hvitevarer er fra Electrolux, sprutbeskyttelse av komposittstein Fusion Taupe mens gulvet er Hvitsåpet furu.