fbpx
Hvitt kjøkken i landlig stil

Hvitt og vakkert landlig kjøkken

Er du er på jakt etter inspirasjon til ditt nye kjøkken i landlig stil? Da har vi en skikkelig godbit til deg med dette hvite og luftige kjøkkenet fra Drømmekjøkkenet. Bortsett fra benkeplatene er hele kjøkkenet lyst og luftig, perfekt i vårt nordiske klima.

Et av skapene på kjøkkenet er et vitrineskap, en detalj som gir en eksklusiv følelse og i tillegg lar deg vise frem favorittglassene og koppene. Med lys i skapet blir det ekstra dekorativt når mørket faller på.

 

Hvitt landlig kjøkken med mørk benkeplate

 

Legg merke til de profilerte skap- og skuffefrontene samt de tradisjonelle håndtakene som er valg for å få en retro look. Til og med kjøkkenvifte, vegger, gulv og tak er i holdt i hvitt her, den svarte benkeplaten gir likevel en spennende kontrast. Et kjøkken som dette gir også en perfekt ramme for familieklenodier og bruktfunn!

 

Nordisk hvitt kjøkken

 

Det nostalgiske kjøkkenet er kanskje landlig og klassisk i stilen, men er like fullt hypermoderne og proppet med praktiske løsninger. De brede og dype skuffene rommer mer enn du tror, og det er enkelt å finne frem det du trenger.

Familien elsker det nye plassbygde kjøkkenet sitt, og i tillegg til de smarte og moderne løsningene er det en anenn ting de trekker frem: De liker spesielt godt hvordan den fremtrukkede sokkelen og skuffeinndelingen får kjøkkenet til å minne om en kjøpmannsdisk!

 

Store hvite kjøkkenskuffer