fbpx
Kjøkken med spiler

NYHET! Unikt Kjøkken med spiler fra Huseby

Noen ganger kommer man over et design eller en løsning som er ulikt alt annet man har sett før. Kornell fra kvalitetsleverandøren Huseby er nettopp et slikt design, et utrolig lekkert kjøkken du ikke har sett maken til.

Designet er tidløst men likevel moderne, og med de stramme linjene oser kjøkkenet av eleganse.

 

Eik kjøkken med spiler

 

Asymmetriske spiler av ekstra tykk eik finér med vakker trestruktur mot en svart bakgrunn utgjør en perfekt kombinasjon. Her er frontene klarlakkert for å la eikespilene virkelig komme til sin rett, men du kan skape en helt annen stil med en av Husebys flotte beisfarger.

 

Kjøkkeninnredning med spiler

 

Kornell er et kjøkken du enkelt kan kombinere med andre moduler for å sette ditt personlige preg på innredningen. Her er det for eksempel kombinert med moderne vegghengte vitrineskap, men du kan selvsagt også droppe overskap og bare benytte høyskap og skap under benk. Uansett hva du velger kan du være sikker på at du får et utrolig lekkert og unikt kjøkken som du vil ha glede av i mange år fremover.

 

Eik kjøkken med spiler

 

Lurer du på hvordan Kornell ville sett ut hjemme hos deg? Bestill en gratis tegnetime hos oss på Kjøkkensenteret Jessheim, så tegner vi kjøkkenet ditt i 3D 🙂