fbpx
Moderne kjøkken i klassisk leilighet

Moderne hvitt kjøkken i klassisk leilighet

Den stilrene kjøkkeninnredningen Line fra Drømmekjøkkenet passer inn overalt, her vist i en klassisk bygårdsleilighet. De slette, hvite frontene gir et moderne uttrykk, og innredningen innbyder til hyggelige stunder på kjøkkenet.

 

Kjøkkenskap med gripelist

 

Skuffene har en praktisk gripelist som går langs hele skuffen. Dette gjør det enkelt å åpne skuffene men beholder likevel det rene og moderne utseendet ved at man slipper knotter eller håndtak.

 

Praktiske løsninger på dette moderne kjøkkenet

 

Når du velger kjøkken fra Drømmekjøkkenet får du et utrolig fleksibelt kjøkken som kan tilpasses rommets form og størrelse. På den måten får du utnyttet plassen til fulle, samtidig som du får et skreddersydd kjøkken perfekt til ditt bruk.

 

Hvitt kjøkken med mørk benkeplate

 

Velger du en mørk benkeplate, som her i mørk grå for eksempel, får du en spennende kontrast til de hvite frontene som passer perfekt til den øvrige moderne innredningen.

 

Kjøkkenøy med hvite fronter

 

Få ekstra benkeplass med en flott kjøkkenøy med koketopp. Her kan du lage mat til få eller til mange!

 

Firkantet kjøkkenarmatur

 

Også overskapene har glatte fronter som matcher den øvrige innredningen. Legg merke til at benkeplaten er trukket litt oppover veggen for å beskytte denne mot søl.  En stilig stålvask og kantete kjøkkenarmatur tilfører stramhet til den minimalistiske stilen.