fbpx
Title Image

Guide: 6 steg til ditt drømmekjøkken

6. Steg til ditt nye kjøkken

 

Veien til nytt kjøkken er verken lang eller komplisert, og du kan være trygg på at du får profesjonell veiledning underveis. Du er også hjertelig velkommen til å stikke innom butikken for å titte på utstillinger, farger, smarte funksjoner også videre – du behøver ikke bestille time, det er bare å komme 🙂

Under kan du lese om prosessen frem til ditt flunkende nye kjøkken er på plass, ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål.

 

1. Book tegnetime

Bestill din gratis tegnetime enten på nett, ved å ringe eller stikke innom. Vi stiller gjerne noen spørsmål om hvilke tanker du har gjort deg så langt rundt det nye kjøkkenet ditt, hva du liker, hva du ikke liker også videre.

Om du ikke har tenkt lengre enn «jeg trenger nytt kjøkken!» er det også helt i orden, vi hjelper deg frem til det perfekte kjøkkenet for deg.

Mørkegrått kjøkken
Kjøkken i hvitt og grått

 

2. Ta mål av kjøkkenet

For at vi skal kunne tegne kjøkkenet ditt er det viktig at du sender oss eller tar med målene for kjøkkenet ditt. Mål fra tak til gulv, lengde på hver vegg, og ta med avstand til dører og vinduer samt ta mål av disse. Merk også avstand til røropplegg (dersom det ikke skal flyttes), og hvor eventuell ventilasjon er.

 

Vi kontrollmåler gjerne før endelig bestilling om du synes det er tryggest 🙂

 

 

3. Tegnetime / Designmøte

På designmøtet får du se ulike stiler, fronter og farger, benkeplater, vasker, blandebatteri også videre for å komme frem til hva du liker og hva du ikke er så interessert i.

Du vil også bli vist mange av de utrolig praktiske løsningene som er tilgjengelig, og teste dem i praksis. Når vi har fått en idé om hva du liker, setter vi oss ned med kaffe og deilig sjokolade og begynner å tegne opp forslag 🙂

Avhengig av hvor langt vi kommer på tegningene under møtet vil du noen ganger kunne få med deg perspektivtegninger hjem allerede fra dette møtet.

PS: Sett gjerne av 1,5-2 timer til tegnetimen – tiden flyr når man har det gøy!

Mintgrønt kjøkken
Grå kjøkkeninnredning i landlig stil

 

4. Du får se ditt nye kjøkken!

Basert på det vi har snakket om designer vi ditt nye kjøkken og sender deg fotorealistiske tegninger, slik at du virkelig kan se hvordan kjøkkenet blir i akkurat ditt hjem.

Kanskje er det ting du vil endre på, da tegner og endrer vi helt til du blir fornøyd med resultatet. Når vi har kommet frem til en ferdig løsning, vil du få et uforpliktende tilbud fra oss med alle kostnader regnet inn, slik at du vet akkurat hva du får, og hva det kommer til å koste.

 

 

5. Kjøkkenet bestilles

Når du har takket ja til tilbudet, vil du få en e-post fra oss med nyttig informasjon om bestillingen din og ditt nye kjøkken.

 

Her vil det du har bestilt oppsummeres, du vil få vite når kjøkkenet ditt blir levert, så vel som annen informasjon om mottak av kjøkkenet og andre komponenter.

Nordisk hvitt kjøkken

 

6. Levering & Montering

 

Endelig er dagen du har ventet på her!  Kjøkkenet ditt blir levert hjem til deg, og skrogene er ferdig monterte og ikke flatpakkede.

Du kan velge å sette opp kjøkkenet selv, eller bestille montering av våre svært dyktige montører og komme til fiks ferdig oppsatt kjøkken.

'Vår kunnskap og erfaring er din trygghet

Vi gir oss ikke før du er helt fornøyd! Vi har lang erfaring i faget, noe som inkluderer rutiner for å minimere risikoen for feil. Visste du for eksempel at vi har kollegakontroll både før tilbudet sendes ut til deg, og før bestillingen går til produsentene og leverandørene?

Vår kompetanse på byggtekniske spørsmål, lange erfaring så vel som vår egen interiørkonsulent gjør at du kan føle deg trygg på å få gode råd og hjelp under hele prosessen.

Vi jobber bare med merkevarer av høy kvalitet som vi virkelig kan stå inne for, og alle våre kjøkken er produsert i Norge (Huseby) eller Sverige (Drømmekjøkkenet). Drømmekjøkkenet tilbyr 20 års garanti på skuffer og hengsler, og Huseby har hele 30 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

 

Book tegnetime i dag, og la oss sammen oppfylle kjøkkendrømmen din!