fbpx
Title Image

Rival Garderobe

Kjøkkensenteret Jessheim

Rival er en ledende produsent av måltilpassede skyvedørsgarderober. Enten du ønsker deg et luksuriøst «walk-in closet» eller du er på jakt etter en enkel skyvedørsgarderobe, så finner du det du er på utkikk etter hos oss.

Rival har mange valgmuligheter hva gjelder valg av design på dine skyvedører. Mange ulike profiler og et stor utvalg av glass, speil, treverk og dekorplater. Rival’s store utvalg gjør kombinasjonsmulighetene for å sette ditt personlige preg på garderoben nærmest uendelig.

Skyvedørsgarderober

Vi har et stort utvalg av moderne, klassiske og tidløse garderobeløsninger. Vi mener at man skal stille høye krav til en oppbevaringsløsning. Den skal både passe i stilen i hjemmet ditt og samtidig være funksjonell. Rival har produsert garderobeløsninger under den samme parolen «kvalitet har mange venner» i over 20 år.

Vi hjelper deg!

Vi gjør det lettvint for deg å finne det du ser etter. Hos oss kan du realiserer dine oppbevaringsdrømmer. Vi gjør det enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å måle, så hjelper vi deg å fullføre din løsning. Besøk oss, så får du all den hjelp du trenger.

Walk In garderobe

Vi er eksperter på skreddersydde Walk In garderobe. En Walk In garderobe fra Rival er et eksklusivt kvalitetsmøbel hvor kundens behov er satt i fokus. Innredningen leveres i 22 mm melaminbelagt møbelspon av ypperste kvalitet i 7 ulike strukturer/farger.

Har du spørsmål?

Send oss en melding, så vil vi svare deg så snart som mulig