fbpx
Kjøkkeninspirasjon: moderne hvitt kjøkken med stor kjøkkenøy

Herlig hvitt og moderne kjøkken med kjøkkenøyen i fokus

Når vi tenker på kjøkken har nok de fleste av oss et bilde av et rom med kjøkkenbenker, overskap og hvitevarer. Det blir derimot mer og mer vanlig å designe kjøkken uten den klassiske kjøkkenbenken, noe som gir deg renere uttrykk hvor rommet ikke oppleves å være delt horisontalt.

Du kan da møblere med høyskap eller kombinasjoner av skuffer og skap uten å miste plass mellom benk og overskap. I tillegg passer denne måten å innrede på veldig godt der hvor kjøkkenet benyttes som et allrom eller man har åpen kjøkkenløsning, nettopp fordi innredningen lettere flyter sammen med øvrige møbler.

 

Kjøkkendesign - smarte løsninger til ditt hvite og moderne kjøkken

 

Benkeplass må man selvsagt ha på et kjøkken, og dette kan – som her – løses ved å plassere en ekstra stor kjøkkenøy som rommets midtpunkt. Kjøkkenøya rommer både koketopp, komfyr og vask, mens kjøle- og fryseskap er bygget inn i høyskapene rett bak øya. Dette gir stor arbeidsflate og kort avstand mellom det du trenger når du lager mat. Benkeplaten er av grå marmorert keramikk, og sammen med den hvite innredningen, det lyse gulvet og spisegruppen i tre skaper den et harmonisk og nordisk uttrykk.

 

Benkeplate i marmorert keramikk på kjøkkenet

 

I dette kjøkkenet i modellen Stil hvit fra Drømmekjøkkenet ser vi at frontens grepslist gir kjøkkenet et minimalistisk uttrykk. Rommet i seg selv er klassisk med høy takhøyde, fasede lister og stukkatur, og når man velger et minimalistisk kjøkken kommer disse detaljene virkelig til sin rett.