fbpx
Walk-in closet svart

Uimotståelig walk-in closet i svart

La deg begeistre og inspirere av denne rålekre og sofistikerte walk-in garderoben. Garderobeløsningen i svart struktur fra Drømmekjøkkenet er like luksuriøs som den er praktisk.

Walk-in closet i svart i forbindelse med soverom

Et walk-in-closet i tilknytning til soverommet er en praktisk og innbydende garderobeløsning som gjør det lett og oversiktlig å holde styr på klær og tilbehør. Løsningen gir enkelt tilgang til klær og personlige eiendeler, samtidig som den skaper en overgang mellom garderoben og soverommet.

Walk in closet i soverom

Klær, sko og tilbehør oppbevares i ulike seksjoner, noe som gjør innredningen både brukervennlig og tiltalende.

Svart garderobe på soverom

Skuffer og hyller i walk-in closet

Svart innredning, som klesstang og ovenpåliggende håndtak, gir garderoben et sofistikert og elegant preg.

Walk-in closet med åpen løsning

For å vise frem skoene på en god og organisert måte brukes skråstilte skohyller. Dette gir bedre synlighet, sparer plass og er estetisk tiltalende.

Skooppbevaring garderobe i walk-in closet

For å gjøre walk-in-garderoben enda mer brukervennlig er den innredet med utvendige sorte og slanke lyslister, Slimlight, som gir lys som faller i begge retninger. Belysningen tennes med en bevegelsessensor.

Fikk du også lyst på en Drømmegarderobe? Veien dit er kortere enn du kanskje tror! Ta kontakt med oss eller stikk innom butikken vår på Kjøkkensenteret Jessheim, så tegner vi ditt nye walk-in closet i 3D – helt gratis og uforpliktende.