fbpx
Stort vinkelkjøkken

Slik innreder du ditt vinkelkjøkken på en smart måte

Et vinkelkjøkken kan oppleves som utfordrende å innrede, men resultatet kan bli både knallfint og praktisk. Det som er viktig å huske på er, som alltid når du innreder et kjøkken, at det skal være kort avstand mellom komfyr, vask og kjøleskap. Dette er dine viktigste arbeidssoner, og du vil spare mye tid i hverdagen ved å plassere disse riktig.

I dette kjøkkenet ser du at komfyren og vasken er plassert ved siden av hverandre, og på motsatt vegg er kjøl- og frys integrert i høyskapene. Både lekkert og praktisk!

 

Grå høyskap på kjøkkenet

 

Dette kjøkkenet er spekket med nyttige funksjoner og detaljer, som en egen innfelt benk som fungerer som kaffe- og tesone til vinskap. Legg merke til plasseringen av vinskapet, dette bør ikke stå ved siden av for eksempel komfyr slik at temperaturen på flaskene holder seg gjevn. Dette er selvsagt ekstra viktig om du inkorporerer vinhyller som ikke har egen kjøling.

 

store grå kjøkkenskuffer

 

Fronten på kjøkkenet heter Gastro og er en rammedør med slett speil med en rett ytterprofil og med en faset innerprofil. Denne fronten gir kjøkkenet en varm og herlig atmosfære. Dette kjøkkenet er produsert i Drømmekjøkkenets jubileumsfarge grønngrå, som passer veldig godt i dette kjøkkenet med gode lysforhold. Vinkelkjøkkenet gir store arbeidsflater med en hvit benkeplate som strekker seg helt fra komfyren og til veggen, og deretter videre langs hele veggen under vinduet.

 

grått kjøkken med klassisk profil

 

Et vinkelkjøkken kan noen ganger oppleves trangt og litt usammenhengende. Her er det skapt smarte soner ved hjelp av hvite fliser fra benk og helt opp til taket på den ene veggen, mens den andre er malt i varmgrå. Et praktisk kjøkken som oppleves lunt uten å bli for mørkt – dette er et kjøkken du vil trives i!

 

Grønngrått kjøkken