fbpx
Grå kjøkkeninnredning i landlig stil

Nostalgisk kjøkken: Stilrent og grått i landlig stil

Det er noe eget med landlige kjøkken, noe trygt og hjemmekoselig samtidig som de er praktiske arbeidskjøkken hvor man virkelig får jobben gjort. Den vakre grå fargen er tidløs og samtidig svært lett å kombinere med andre farger og innredning etter sesong og smak.

Et både praktisk og lekkert vitrineskap med hyller og innside av eik gir oppbevaringsplass  med god oversikt.

 

Vitrineskap i grått til kjøkken

 

Oppbevaringsplass får man sjeldent for mye av, og i dette kjøkkenet er det en super kombinasjon av langskap og massevis av skuffer slik at du får plass til både lite og stort.

 

Grå kjøkkenskuffer

 

Mange drømmer om en kjøkkenøy på sitt nye kjøkken, og det har dette kjøkkenet fått. Den solide kjøkkenøya gir ekstra benkeplass til baking og matlaging, og den kan selvsagt brukes som buffet.

 

Grå kjøkkenøy i landlig kjøkken

 

Den romantiske og landlige stilen er her kombinert med nordisk lyst tre, både i gulv, møbler og innredning i skuffer og skap. I tillegg er det laget sittehjørne med puter i jordfarger for å skape ytterligere varme til innredningen. Et kjøkken man virkelig kan trives i!

 

Grå kjøkkenfronter

 

Kjøkkenet er levert av den svenske kvalitetsprodusenten Drømmekjøkkenet, så du vet at du både får moderne løsninger og et kjøkken skreddersydd akkurat deg. Med flere vakre farger, fronter og stiler er det ikke rart at disse kjøkkeninnredningene er populære hos stil- og kvalitetsbevisste nordmenn.

 

Grå kjøkkeninnredning