fbpx
Moderne og klassisk kjøkken i ett - huseby kjøkken

Moderne møter Klassisk: i dette kjøkkenet fra Huseby får du ALT! [Se bildene]

Vi kan vel være enige om at det finnes utrolig mange herlige kjøkkenmodeller, både i moderne og mer tradisjonell stil. Om du er på jakt etter nytt kjøkken synes du kanskje det er vanskelig å velge, fordi du finner både kjøkken med lekre, glatte fronter som du elsker – men også vakre herskapelige kjøkken som du faller for.

Om du kjenner deg igjen vil vi gjerne vise deg to kjøkkenmodeller fra Huseby som på en genial måte forener det moderne med det klassiske! Modellene heter Strå og Havre, og de har glatte, slette overflater men med en vri: en stilren tynn ramme gir kjøkkenet et eksklusivt preg med et nikk til det tradisjonelle kjøkkenet. Det er utrolig for en forskjell dette gjør – du får et kjøkken med et moderne uttrykk men som passer inn i både landlige og moderne hjem.

Moderne kjøkken med klassiske vibber

På bildet over ser du kjøkkenmodellen Strå (Kjøkkenøyen og under vask) i fargen Soothing beige, i lekker kombinasjon med Havre (bak) som er av eik finér beiset i fargen Torv. Du kan holde hele kjøkkenet ditt i samme modell og farge, eller gjøre som stadig flere – å kombinere farger og modeller for å skape ditt unike uttrykk.

 

Kjøkken av eik og MDF fra Huseby

Her kommer den nydelige trestrukturen virkelig til sin rett i modellen Havre, ved siden av de malte flatene fra kjøkkenmodellen Strå.

 

 

Lyst moderne kjøkken i beige og tre

Med benkeplater med lys marmorstruktur blir dette et lyst og innbydende kjøkken, mens eikefinér og andre naturfargede detaljer gjør det både lunt og eksklusivt på samme tid.

Moderne og klassisk kjøkken i ett - huseby kjøkken

Legg merke til at det er valgt en åpen hylle over vasken og benken heller enn tradisjonelle overskap. Dette gir et åpnere og luftigere uttrykk, samtidig som det gir plass til både dekorative elementer, kokebøker og annet du vil ha for hånden.

Svart moderne kjøkken

Her ser du igjen Strå i Soothing beige men i kombinasjon med Havre beiset i Nero natur denne gangen. Du kan velge mellom 7 ulike beisefarger om du går for kjøkkenmodellen Havre. Både Strå og Havre fås i alle NCS-farger mot et pristillegg – eller kostnadsfritt om du velger en av de 12 flotte standardfargene.

 

Moderne og klassisk kjøkken med rammer fra Huseby

Du kan gi kjøkkenet et mer moderne eller tradisjonelt preg etter smak basert på hvilke skuffeknotter eller håndtak du velger, samt ved valg av benkeplate, vask, kjøkkenkran og backsplash. Vi hjelper deg gjerne med å komponere det perfekte kjøkkenet for deg, alt du behøver å gjøre er å booke en tegnetime hos oss!

Tegnetimen er helt gratis og uforpliktende, og vi vil tegne opp forslag til ditt nye kjøkken i 3D for deg, slik at at du kan se hvor flott det kan bli. 🙂