fbpx

Baderomsinspirasjon: Lekkert bad med dobbeldusj og oljet eik

En god start på badet gir en god start på dagen. På dette luksuriøse baderommet finner du et vell av stilige detaljer og praktiske løsninger som til sammen utgjør en drøm av et bad!

 

Baderomsinnredningen Vanity fra Drømmekjøkkenet med mørkoljet eik gir badet en tidløs eleganse. Badet er  også innredet med dusjvegger i industriell stil som tar opp baderomsinnredningens design og gir badet en helhet.

 

Dobbeltdusj - dusj for to

 

For ekstra oppbevaring, men også for økt romfølelse, er fire servantskap i mørkoljet eik satt sammen til ei baderomsøy. Her er det mange oppbevaringsmuligheter og overflaten kan også brukes som en ekstra avlastningsflate.

 

Baderomsøy

Dempet belysning pryder veggene og fungerer som en ekstra interiørdetalj. Badet har en vakker dobbelservant i komposittstein og blandebatterier i moderne design som setter fokus på detaljene.

 

Dobbeltvask på badet

 

Et tips er å ha samme utførelse på bunnventil, blandebatteri og annet tilbehør på badet.

 

Baderomsskap

For ekstra oppbevaring har man bygget en oppbevaringsløsning av åpne skap, hvor du kan oppbevare dine godbiter. Skapene finnes i tre størrelser og kan monteres horisontalt eller vertikalt. Ryggen i skapet er tilgjengelig i forskjellige farger. I dette skapet er fargen grafittgrå valgt for å matche badets rustikke preg.

 

Åpent skap på badet