fbpx
Moderne kjøkken i grått og hvitt

Lekkert moderne kjøkken i hvitt og grått

Hvitt og grått blir aldri utdatert og her får vi nok et eksempel på hvorfor: De lekre hvite frontene i kombinasjon med med innredning i peppergrå gir et moderne og stilsikkert resultat.

Kjøkkenet er produsert av Drømmekjøkkenet og heter Bistro system 10. Til System 10 finnes det tynne snekkervarer som kan brukes for å forlenge, kontrastere eller matche innredningen. Det er en enkel måte å skape en  sammenhørende innredning i små og store rom.

 

Slette hvite kjøkkenfronter på stor kjøkkenøy

 

En kjøkkenøy som et midtpunkt i rommet skaper en pol å bevege seg rundt. Sysler, selskap og småprat kommer i sentrum på en selvfølgelig måte. Kjøkkenøyen er helt kledd i 12 millimeter hvit komposittstein, noe som gir et eksklusivt uttrykk – perfekt for kjøkkenets midtpunkt. Legg også merke til den smarte nisjen på motsatt vegg som kan benyttes både som spiseområde eller oppbevaringsplass.

Et godt kjøkken gir deg fleksibilitet til å å bruke det slik det passer deg, og våre kjøkkeneksperter er utrolig flinke til å finne smarte løsninger som passer akkurat deg og den plassen du har tilgjengelig. Book et møte med oss i dag, så tegner vi opp forslag til nytt kjøkken til deg i fotorealistiske tegninger 🙂

 

hvit benkeplate til kjøkken