fbpx
Lys grått kjøkken med benkeplate av rustfritt stål

Sober og moderne kjøkkeninnredning i fargen perlegrå

Mange ønsker et lyst kjøkken, men vil kanskje ikke gå for helhvitt. Da kan fargen perlegrå være et nydelig alternativ! Dette er et lysegrått kjøkken med små avstander og en stor kjøkkenøy  i modellen Bistro fra Drømmekjøkkenet. Dette minimalistiske og moderne kjøkkenet gir med sine rene linjer og fronter uten håndtak et stilfullt utseende.

 

Lys grå moderne kjøkkeninnredning

 

Her kan du finne roen fra hverdagens stress, og på grunn av at avstandene er så korte er det likevel raskt å tilberede mat og drikke. Med andre ord et funksjonelt kjøkken i lekkert design!

 

Praktisk kjøkkenøy med benkeplate av rustfritt stål

 

Benkeplaten i rustfritt stål er både praktisk og hygiensisk, samtidig som den slipte og mattbørstede overflaten er tilgivende for riper.

 

Kjøkkenskap uten håndtak

 

Benkeplaten i stål er brukt både på kjøkkenøy og benker forøvrig, og forsterker det strenge og minimalistiske designet. I tillegg er den dratt oppover veggen mellom benk og overskap, en virkelig flott detalj! Ikke bare lekkert å se på (og det er det virkelig), men også kjempelett å vaske av. Tradisjonelt velger mange fliser mellom benk og overskap, men kanskje vil børstet stål bli et alternativ flere vil vurdere fremover.