fbpx
Mørkegrått kjøkken

Grått kjøkken med restaurant-følelsen

Gå på restaurant hver dag i ditt eget bistro-kjøkken fra Drømmekjøkkenet! Dette mørkegrå kjøkkenet er spekket med lekre detaljer og praktisk oppbevaringsplass, så her er det bare å la seg inspirere. Stilen passer like godt om du har en åpen kjøkkenløsning eller kjøkken i eget rom.

 

Grå kjøkkeninnredning

 

Et kjøkken som tar plass og skaper rom. I dette kjøkkenet forenes stilen til skapdøren Bistro i peppergrått med tilbehør i ulike aksenter fra Classic-serien.

 

Bokhyller på kjøkkenet

 

På kjøkkenøya er det lagt inn en olivengrønn nyanse, og den utskyvbare platen i gråoljet ask gir ekstra sitteplasser. Ulike variasjoner i samme fargeskala skaper vakre bakgrunner for lister og beslag i kobber og messing.

 

Grå kjøkkenbenk

 

Et matskap i glass fungerer som en romavdeler uten å stenge for lyset. Ved å tenke litt ekstra på detaljene får kjøkkenet liv og spenning.

 

Matskap av glass

 

Kjøkkenskapene har fått håndtak i skinn, og den lekre kjøkkenvasken og kranen i kobber passer perfekt til.

 

Skinnhåndtak kjøkken

 

Et  romslig kjøkken med mange bruksområder, praktiske løsninger og ikke minst lekkert design! Kunne du tenke deg noe i denne stilen? Ta kontakt med oss, så tegner vi kjøkkenet til deg gratis i 3D og gir deg et pristilbud 🙂

 

Stort grått kjøkken