fbpx
Kjøkken med spiler

Moderne kjøkken uten overskap med spiledetaljer og skyvedører

Drømmer du om et kjøkken uten overskap? Da er du ikke alene! Overskap kan noen ganger oppleves som usymmetriske og i veien, eller bare litt umoderne. Utfordringen er ofte at om man dropper overskapene, får man mindre oppbevaringsplass.

I dag deler vi derfor bilder av en kjøkkenløsning fra Drømmekjøkkenet, som viser hvordan du både kan bli kvitt overskapene, få masse oppbevaringsskap og et lekkert og minimalistisk kjøkken!

Kjøkkeninnredning i grått og hvitt med spiler og skyvedører

 

Dette kjøkkenet har fronten City i grått og hvitt. For å myke opp det stramme og minimalistiske er det valgt hvitpigmentert eik inni skap og skuffer, og skyvedører i glass sørger for å vise frem treverket. Over vasken er det en åpen løsning med dekorative spiler i bakkant!

 

Kjøkken i grått og hvit med eik detaljer

 

Den store kjøkkenøyen sørger for en romslig kjøkkenbenk å jobbe på, samtidig som den tilbyr ekstra oppbevaringsplass i form av skuffer og åpne hyller. I tillegg er det funnet plass til sitteplasser på enden.

 

Kjøkkeninspirasjon grått og hvitt

 

Hvitevarene er fra Siemens og gulvet er belagt med 60×60 cm store fliser i ikon grå fra Keope. Har du åpen kjøkkenløsning passer et slikt kjøkken ekstra godt, da det gjør det langt enklere å få en mykere overgang mellom kjøkken og stue. Kjøkkenet oppleves som mer møblert, og svært stilrent. Legg merke til at det ikke finnes håndtak eller knotter på skuffene, noe som bidrar til det rene uttrykket.

 

Kjøkken med spiler

 

Ble du inspirert og har lyst til å se hva vi kan få til hjemme hos deg? Ta kontakt med oss, så tegner vi opp forslag til deg – helt gratis 🙂