fbpx
Åpen kjøkkenløsning

Lekker åpen kjøkkenløsning som forener kjøkken og stue

Det kan være mange gode grunner til å velge en åpen kjøkkenløsning: Kanskje er plassen begrenset, eller man liker det sosiale ved å kunne lage mat og samtidig kommunisere med andre i allrommet.

Uansett hva din grunn måtte være er det mye inspirasjon og hente fra dette utrolig flotte kjøkkenet levert av Drømmekjøkkenet! Dette kjøkkenet er nemlig mye, mye mer enn bare et kjøkken – det smelter stue og kjøkken perfekt sammen, og byr på spennende overraskelser.

 

Svart og grå kjøkkeninnredning i åpen kjøkkenløsning

 

Ved å blande svartbeiset og grålasert eik samt velge benkeplater i keramikk og massiv, mørk ask skapes et helt unikt kjøkken. Variasjonen gjør at kjøkkenet ikke fremstår som en egen enhet men mer som en naturlig del av allrommet.

 

Kjøkken med spiseplass i industriell stil

 

Industrielle elementer gir rommet et røft og personlig preg med en takhengt hylle av stål, stålhåndtak og tøffe arbeidsstoler i metall og tre.

 

Koselig sittebenk på kjøkken

 

Det er også funnet plass til en deilig avslappende sittebenk med oppbevaringsskuffer, perfekt som både lesekrok og for å holde kokken med selskap. På veggene og i detaljene er det valgt varme jordfarger som mot det svarte og grå myker opp og gjør rommet svært innbydende.

 

Praktiske kjøkkenskuffer

 

Et moderne kjøkken skal ikke bare se fantastisk ut – det skal også være praktisk. Spesielt for åpne kjøkkenløsninger er det viktig med god oppbevaring, slik at kjøkkenet ikke fremstår som rotete.

 

Kjøkken og stue i ett

 

Ser du hvor kjøkkenet slutter og stuen begynner? Her er løsningen gjennomført til fingerspissene, en perfekt balanse av harmoni og røffhet! Har du også lyst på et drømmekjøkken? Ta kontakt med oss, så tegner vi kjøkkenet ditt i 3D –  designtimen er helt gratis og uforpliktende.