fbpx

Gammelt bad ble nytt – se stylistens tips

Drømmer du om et nytt og moderne bad men med en personlig vri? Vi tilbringer mye tid på badet, og for mange er baderommet et sted for velvære, egenpleie og et avbrekk fra hverdagens stress.

Vi vil at badet både skal være funksjonelt, lekkert – og gjerne gi oss spafølelsen hjemme. Interiørdesigner Karina Lilleng Holmen valgte baderomsinnredningen Sirius fra Huseby da hun skulle innrede drømmebadet til en familie i Oslo.

Inspirasjon - baderomsinnredning

 

Fargen på innredningen heter Jade, en farge mange har lagt sin elsk på. Her er det valgt å legge en nyanse av Jade også på veggene. Den svale men moderne fargen er både innbydende og avslappende, og passer de fleste bad.

Når du skal innrede badet er det viktig å tenke på riktig belysning, slik at du både har sminkelys men også muligheten for behagelig dempet belysning. Planter på badet frisker opp, og ønsker du luksusfølelsen kan bruk av metallfarger i detaljene gjøre badet ekstra glamorøst.

 

Grønt baderom

 

En sitteplass på badet er praktisk og blir ofte mer brukt enn man tror, her kan man gjerne bruke kontrastfarger for å skape mer liv i interiøret. Bland gjerne ulike materialer i designet, her er det brukt en stram baderomsinnredning og stålvask, men også puter i velour som myker opp inntrykket.

 

Jade bad - innredning

 

Foto: Filippa Tredal

Fotostyling: Tone Kroken

Interiørdesign: Eskel interiør