fbpx
moderne svart kjøkkeninnredning

Mørkt og elegant drømmekjøkken

Stilrent og lekkert med detaljer du antagelig ikke har sett før – la deg inspirere av dette moderne kjøkkenet fra svenske Drømmekjøkkenet. Vi kan jo starte med de råtøffe vitrinedørene som vil gi ethvert kjøkken et eksklusivt og stilig uttrykk!

 

Vitrineskap - spisskammers - oppbevaringsrom

 

Bak denne vitrinedøren skjuler det seg et eget rom med oppbevaringshyller for det du måtte trenge på kjøkkenet. Her kan du selvsagt også oppbevare bakevarer og andre tørrvarer, en moderne versjonen av det gode gamle spiskammerset.

 

svarte kjøkkenskuffer

 

Kjøkkenfrontene er av brunbeiset tre, den dype, vakre fargen og de synlige årringene formidler kvaliteten og varmen du opplever når du går inn på dette kjøkkenet. Et kjøkken du vil trives i! Legg merke til håndtaket i lyst lær – her er alt gjennomtenkt ned til minste detalj.

 

Mørk brun kjøkkeninnredning i tre med avfallsskuff

 

Kildesorteringsdunkene er praktisk plassert i en skuff, slik at du enkelt får tilgang til dem. Et kjøkken skal ikke bare se lekkert ut, det skal også være praktisk i bruk. Bak dører og skuffer i dette kjøkkenet skjuler det seg det ypperste av praktiske funksjoner for å gjøre hverdagen din enklere.

 

Benkeplate i kompositt stein

 

De mørke frontene er kombinert med lyse detaljer, som denne slitesterke benkeplaten av komposittstein. Uttrykket er svært eksklusivt, og du opplever kvaliteten fra første møte med kjøkkenet til den praktiske bruken av det.

 

Brunbeiset tre kjøkken

 

Kjøkkenfrontene heter Bistro og er laget av ask, og det er funnet plass til 2 åpne hyller med plass til planter og annet du ønsker å dekorere med. Dette kjøkkenet er naturlig nok svært lett å style med detaljene du liker og årstiden, ettersom det er valgt lyse vegger, benkeplate og gulv mot det mørkebrune. Et kjøkken med mye benkeplass, gode oppbevaringsløsninger og praktiske detaljer og som i tillegg ser rålekkert ut? Ja takk!