fbpx
Gult kjøkken i moderne stil

Det pastellgule drømmekjøkkenet

Nå er det gult som gjelder!  Her ser vi et kjøkken i en dus gulfarge, NCS 1015-Y, glans 25 fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkkenet. Fargen er sober, og passer utmerket til den slette døren Bistro, eller som en vakker aksentfarge til varmere trestrukturer.

 

Lys gult kjøkken - moderne kjøkkeninnredning

 

Her har man designet et gjennomtenkt kjøkken med et unikt uttrykk hvor man får god plass til oppbevaring. Kjøkkenets broløsning i komposittstein er en flott detalj som forsterker helheten.

Moderne kjøkken med gule fronter

 

Kjøkkenøya gjør at du får bedre arbeidsplass og flere sitteplasser. Om man ønsker en enkel stil som denne, passer det fint med solide 6 mm benkeplater i stål, sprutbeskyttelse og hylle.

 

Sprutbeskyttelse av stål

Dette er en trendy farge som er utmerket å kombinere med mindre innredningsdetaljer i kjøkkenet, som for eksempel vaser, blomster og krukker. Det vil bidra til en helhetsfølelse som er veldig innbydende og moderne – og som ikke minst gir oppmerksomhet.

 

 

Kjøkken i stål og gult

 

Hetten er i samme utførelse som døren for at den skal matche veggen som også er malt i samme farge. VENTILATORHETTE: Mantica, RørosHetta. HVITEVARER: Siemens. GULV: Mørkoljet eik.

 

Gult kjøkken i moderne stil