fbpx
beige kjøkken med eik kjøkkenøy

Herlig beige kjøkken med eik kjøkkenøy

Stadig flere går for et beige kjøkken heller enn et  helhvitt – og kombinerer ulike farger, materialer og stiler. Dette gjør at kjøkkenet oppleves mer møblert, og skaper herlige kontraster. Her viser vi et nydelig kjøkken fra Drømmekjøkkenet, med vakre, moderne fronter av hvitpigmentert eik kombinert med den landlige fronten bistro i en vakker beige farge.

Kjøkkeninspirasjon beige kjøkken
I dette romslige kjøkkenet vil du oppleve en unik harmoni mellom form og funksjon, en kontrast der tradisjon møter modernitet. Hver detalj er nøye utvalgt for å skape en atmosfære av tidløs eleganse.

Innebygget oppvaskmaskin i kjøkkenøy

Vitrineskapet og hyllene gir en følelse av åpenhet og mulighet til å vise frem ditt fineste porselen. Med ikke bare én, men to oppvaskmaskiner, er det aldri nødvendig å bekymre seg for fjellet av oppvask. Alltid rent og friskt på vasken. Det er dette kjøkkenet som realiserer drømmen om bekvemmelighet og effektivitet.

Vitrineskap kjøkken beige
Oppbevaringsskap på kjøkkenetBeige kjøkken med grå benkeplate

Den flotte fiskebeinsparketten på gulvet gir en ekstra dimensjon til rommet som går i ett med kjøkkenets elegante design. Til tross for lav tak, skaper spotlights en intimitet og varme som gjør kjøkkenet enda mer innbydende. Det er her minner skapes, måltider deles og du føler deg hjemme. Et kjøkken hvor både øyet og sjelen kan hvile og bli inspirert.

innebygget benk på kjøkken

Ventilator er levert av RørosHetta, hvitevarer er fra Electrolux og AEG.

Beige kjøkken med eik kjøkkenøy, ekstra oppbevaringsplass og sittebenk