fbpx
lyst og lunt skandinavisk kjøkken

Kjøkkeninspirasjon: Lyst & lunt kjøkken – den perfekte kombinasjonen

Dette fantastiske kjøkkenet er både lunt og innbydende. Kjøkkenet passer inn sammen med mange ulike stiler, enten du liker det nordiske, et snev av Middelhavet eller det minimalistiske & moderne. Modellen heter Primo og kommer fra Drømmekjøkkenet, her ser du den i den sofistikerte fargen kasjmir!

Lyst kjøkken med betonggulv

De praktfulle bjelkene og det herlige fiskebensmønstrede taket fanger blikket og bringer tankene tilbake til en tid med ekte karakter og tradisjon. Det robuste betonggulvet tilfører en moderne touch som passer perfekt inn i dagens stilfulle hjem. Blandebatteri/kran er Tapwell i krom, alle hvitevarer og ventilator er fra Electrolux.

kjøkkenøy med oppbevaring i skandinavisk stil

Den enkle kjøkkenøya, med åpne hyller som inviterer til å vise frem dine favorittpyntegjenstander med stolthet. Her er det plass til både praktisk oppbevaring og personlig preg, alt innen rekkevidde for enkel tilgang og bruk.

Kjøkken med åpen hylle

Den fantastiske innbygde hyllen i tre, med dens bølgete form som harmonerer perfekt med vinduet og terrassedøren, skaper en nesten poetisk balanse mellom innendørs og utendørs. Benkeplatene er av vedlikeholdsfri høytrykkslaminat i fargen 2451.

Kjøkkeninspirasjon lyst skandinavisk kjøkken
Kunne du tenke deg et slikt kjøkken? Ta kontakt med oss på Kjøkkensenteret Jessheim, så hjelper vi deg 🙂