fbpx
Title Image

Huseby kjøkken

Kjøkkensenteret Jessheim

Velkjente og anerkjente Huseby er en av de største produsentene av kjøkken i Norge, og er synonymt med kvalitet. Velger du Huseby får du et kjøkken som er skreddersydd for deg, tuftet på norsk håndverk.

Huseby er en av  få produsenter i landet som kan spesialtilpasse kjøkkenløsninger, og du får i tillegg 30 års garanti på fabrikasjonsfeil. Med andre ord: Med Huseby får du et kjøkken du kan stole på og ha glede av i mange år fremover!

Vil du vite mer om Huseby og se noen av de lekre kjøkkeninnredningene? Ta en titt i Husebys katalog.

Huseby Kornell

Moderne kjøkken

Eksklusive og moderne kjøkken med minimalistiske og stramme linjer. Valgmulighetene er mange, ikke minst når det gjelder lekre materialvalg og overflatebehandlinger. Du kan få moderne kjøkkenøy med mange funksjoner og stilarter. Du kan også gjøre et minimalistisk valg om å ikke ha overskap. Ønsker du den tradisjonelle trelooken, tilbyr vi eik på de fleste av våre kjøkkenløsninger, hvor du kan blande naturtro strukturer med moderne linjer.

Les mer

agil-landing-min

Klassiske kjøkken

Er du svak for en klassisk eller landlig stil? Da finner du kanskje ditt drømmekjøkken her. Tidløst, romantisk, nostalgisk – kjøkkenet kan være så mangt. Vi tilbyr eikemodeller i ekte klassisk design, med mange fargevalg og andre spennende overflatebehandlinger. Du kan også gå for en litt enklere MDF-modell med kombinasjonsmuligheter, med sine enkle og diskrete profileringer. Det enkle er ofte det beste!

Les mer

Har du spørsmål?

Send oss en melding, så vil vi svare deg så snart som mulig