AEG

AEG er et tysk firma som startet med produksjon av hvitevarer på slutten av 1800-tallet. I 1907 ble Peter Behrens, av mange ansett som tysk industridesigns far, ansatt som artistisk konsulent. Med dette startet bedriftens store fokus på design og man fikk en designfilosofi preget av en sterk sammenkobling av form og funksjon. Produktene skulle være så designmessig enkle som mulig, samtidig som de ga en klar indikasjon på hvordan de skulle brukes og hva de skulle brukes til. Designen i seg selv skulle gjøre det mulige å tilby den nyeste og beste teknologien på markedet.

Til den dag i dag er dette noe man setter i høysetet hos AEG, med det resultat at man får produkter som ikke bare seg bra ut, men som også er meget funksjonelle og av høy kvalitet. Det settes høye krav til produktenes utforming, og kundenes ønsker, behov og krav er sentralt i alle produksjonsledd. Dette har bidratt til at AEG er verdensledende innen utviklingen av hvitevarer. Selv med den teknologiske utviklingen vi har sett innen hvitevarer, står fremdeles Peter Beherens designfilosofi fjellstøtt ved dagens avanserte produkter.

Funksjonelle og smarte løsninger

Hvis du velger hvitevarer fra AEG kan du være sikker på at du får mange ulike produkter å velge mellom, samtidig som de alle holder en meget høy kvalitet. Som nevnt står det sentralt hos AEG at deres produkter skal ha et svært funksjonelt og enkelt design, der man fremdeles har en rekke avanserte funksjoner å velge mellom, samtidig som disse skal ha en klar og nyttig funksjon, og være enkle å betjene. Enten det er snakk om en oppvaskmaskin, kjøkkenvifte, fryser eller et kombiskap, kan man være sikker på at man får et produkt med høy funksjonalitet og et lekkert design. Sentralt ved hvitevarer er at de ofte står plassert i, eller i nærheten av oppholdsrom. Dermed er det en sentral faktor at man holder lydnivået så minimalt som overhodet mulig. Et kjøleskap vil eksempelvis være påskrudd døgnet rundt. Også hos andre hvitevarer som oppvaskmaskiner vil dette være en sentralt faktor. Hos AEG har dette vært et av fokusområdene, noe som har resultert i et sortiment av meget stillegående hvitevarer.

Energibesparende teknologi fra AEG

Det er også et stadig større fokus innen hvitevareindustrien på å produsere hvitevarer som er så energibesparende som overhodet mulig. Også hos AEG er dette et satsingsområde som gir seg utslag i en utvalg produkter med et svært energiforbruk. Med funksjoner som ProClean og Auto Off vil eksempelvis en AEG oppvaskmaskin, sørge for at man får et lavt energiforbruk, uten at det går på bekostning av funksjonaliteten til hvitevaren.

Med kvalitet i høysetet

Når du skal kjøpe nye hvitevarer vil du være sikker på at man kjøper noe som faktisk utfører det som blir lovet. Kjøper du en vaskemaskin, vil du at den skal vaske rent hver gang, og at den skal være holdbar over tid. Med hvitevarer fra AEG kan du stole på at du får et perfekt resultat hver gang, samtidig som kvaliteten står i høysetet. At produktene skal holde en svært høy kvalitet er sentralt for både oss på WhiteAway.no og hos AEG. Derfor vil du her på siden finne produkter fra AEG preget av høy kvalitet og som holder det de lover. Dette er også noe som gjenspeiler seg i de mange meget positive omtalene andre kunder har gitt flere av hvitevarene fra AEG.

Hvis du velger hvitevarer fra AEG kan du være sikker på at du får mange ulike produkter å velge mellom, samtidig som de alle holder en meget høy kvalitet. Hos AEG står det sentralt at deres produkter skal ha et svært funksjonelt og enkelt design, der man fremdeles har en rekke avanserte funksjoner å velge mellom, samtidig som disse skal ha en klar og nyttig funksjon og være enkle å betjene. Enten det er snakk om en stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin eller kjøkkenvifte, kan man være sikker på at man får et produkt med høy funksjonalitet og et lekkert design.

Lanserer ny kjøkkenserie: Dette er AEG Mastery Range

Bilderesultat for aeg mastery range

En induksjonstopp med innebygd ventilator, markedets største stekebrett og SousVide-ovn med intervalldamp. AEG Mastery Range har alt du trenger og litt til.

Det er totalt tolv nye produkter i AEG Mastery Range som inneholder alt fra koketopper til dampovner, kombiskap og oppvaskmaskiner. Alle produktene kommer med innovative funksjoner som gjør hverdagen enklere.

–En av storfavorittene er AEG ComboHob, en induksjonstopp med integrert ventilator, forteller Lena Wånemark, markedssjef i AEG Norge.

Denne fleksible løsningen gjør det enklere å innrede og gir et moderne og åpent preg på kjøkkenet.

AEG lanserer også den responsive platetoppen FullFit (90 cm). Den er designet for å gå i ett med benkeplaten. Med fire MaxiSense-soner for kaserollegjenkjenning og mulighet til å slå sammen to soner er dette den ultimate koketoppen for alle som liker å lage mat.

Lekre løsninger for ren luft

Dersom du er på utkikk etter en ventilator til taket har AEG nylig lansert en lekker variant i rustfritt stål og hvitt glass. Denne modellen kommer med H2H-funksjon som sørger for at ventilatoren skrur seg av og på automatisk. Ventilatoren kommer også med fjernkontroll.

Mastery Range består også av en toppmoderne skråstilt vegghette for optimal plassutnyttelse. Dette er en lekker glassplate med touch-betjening og H2H-funksjon.

Lag mat som en proff

Nysgjerrig på matlaging med damp og SousVide? I AEGs Mastery Range finner du en rekke ovner med nye funksjoner som gjør det enklere å lage mat. Her får du ovner med intervalldamp, pyrolyse, steketermometer og LCD-skjerm med touch.

–Ovnen SenseCook har blant annet markedets største stekebrett. Dersom du har begrenset plass på kjøkkenet finnes også en kompakt utgave for 450 mm nisje, opplyser Wånemark.

Alle de nye ovnene kommer med responsivt kontrollhjul som lar deg justere tid, temperatur og ovnsfunksjon. Innstillingene for kontrollhjulet vises på LCD-skjermen. I Mastery Range finner du også en vakuumskuff som gir deg mulighet til å tilberede med SousVide-metoden.

Tetris i kjøleskapet og oppvaskmaskin med heis

Kombiskapet CustomFlex er en drøm for alle som liker å ha orden i skuffer og skap. Skapet har helt unike og fleksible oppbevaringsbeholdere til ulike matvarer som kan flyttes rundt slik det passer deg og familien.

–Alle dager er forskjellige og innholdet i kjøleskapet varierer deretter. Med dette skapet kan man for eksempel organisere innholdet etter en bestemt ukemeny eller plassere innholdet i strategisk rekkefølge fra frokost til kveldsmat, tipser Wånemark.

AEG har også utviklet verdens første helintegrerte oppvaskmaskin som lar deg heise den nedre kurven opp i riktig arbeidshøyde. Det betyr at du kan ta oppvask ut og inn av maskinen samtidig som du sparer deg for unødvendig belastning.

Kaffe avec

I tillegg til nye hvitevarer har lanserer AEG et praktisk og elegant vinskap med DynamicAir luftsirkulasjon som sikrer optimale lagringsforhold. Her kan du velge temperatur mellom 5 og 18 grader. Skapet har plass til 46 flasker (75 cl). Glasset er UV-beskyttet og med antivibrasjonssystem kan du være sikker på at flaskene ligger trygt.

Ta også en titt på AEGs nye integrerte kaffemaskin med helautomatisk tilberedning av kaffebønner og malt kaffe. Maskinen kommer med melkeskummer, touch-skjerm og detaljerte innstillinger slik at du kan perfeksjonere din favorittkaffe.


Har du spørsmål?

Send oss en melding, så vil vi svare deg så snart som mulig

Eller ring oss på:

63 97 46 95