fbpx
Title Image

NEFF

Ideer som skaper historie

Neff er et av verdens mest utsøkte varemerker innen elegant kjøkkenutstyr. Smak og duft forteller deg at maten er vellaget. Stillegående teknologi forteller deg at vi er opptatt av kvalitet og ytelse.

Vi har utviklet og produsert kjøkkenmaskiner og hvitevarer i tyske Bretten i over 130 år. Her får det som er viktig ta den tiden det trenger – ikke minst matlaging og det å nyte maten ved bordet. Hemmeligheten bak våre unike ideer er kanskje at vi tilbringer så mye tid på kjøkkenet. Her finner vi opp og utvikler nye løsninger og produserer effektive kjøkkenprodukter som vi er stolte av. Fleksible kvalitetskjøkken i tradisjonell tysk kvalitet.

NEFF hvitevarer. Slik får kjøkkenkreativiteten din inspirasjon.

Folk inspireres av matlaging, og vi inspireres av folk. Det er det grunnleggende prinsippet bak alt vi gjør hos NEFF. Så ikke la noe komme i veien for dine matlagingsidéer. Våre innovative produkter hjelper deg å tilberede mat som gir deg og gjestene vann i munnen – enten det er en fireretters middag eller en dessert du rett og slett ikke kan få nok av – et NEFF-kjøkken er utstyrt for alle typer retter.

Last ned katalogen vår her,