fbpx
Title Image

Miele

Mange gode grunner til å velge Miele
Vi gir deg seks av dem

Siden oppstarten i 1899 har Miele strebet etter å oppfylle kvalitetsløftet “Immer besser”. Det betyr at Miele skal gjøre alt som står i deres kraft for å “være bedre” enn konkurrentene og alltid tilstrebe å bli bedre enn de er i dag. Det gir deg som kunde en visshet om at du alltid får de beste husholdningsproduktene som kan kjøpes for penger. Det er nettopp dette som gjør Miele enestående. Dersom du velger Miele gjør du et godt valg som sannsynligvis varer livet ut.

Miele-kvalitet

I mer enn 100 år har Miele vært opptatt av tillit, og at produktene deres ikke skal svikte. Som eneste produsent i bransjen, tester Miele sine produkter for 20 års levetid. En gang Miele, alltid Miele: Miele-kunder over hele verden forblir trofaste mot Miele og anbefaler Miele videre. Også for fremtiden sier Miele at de lover at de ikke skal inngå kompromisser når det gjelder pålitelighet og levetid for produktene.

Miele-komfort

Uansett om det dreier seg om en klassisk dreiebryter, diskrete sensortaster eller et høytoppløselig touchdisplay som på smarttelefonen din: Å bruke Miele er lett og morsomt. I tillegg finnes en rekke komfortable og driftssikre automatikkprogrammer som gjør det enkelt å lykkes med matlaging og tøyvask. Et bedre liv med Miele!

Miele-design

Miele står for klare linjer og tidløs eleganse. Ingen andre steder finner du et lignende mangfold av stilfulle designlinjer og forskjellige fargevarianter. Ingen andre legger større vekt på å tilpasse produktene designmessig til hverandre. Uansett hva slags innredningsstil du foretrekker: Miele passer perfekt for deg.

Miele-teknikk

Miele står for perfekt funksjon og de beste resultater, med minimalt energiforbruk – enten det er på kjøkkenet, når det vaskes eller når det støvsuges. Det sørger en overlegen teknikk med mange innovative løsninger og unike egenskaper for. Utallige førsteplasser fra produkttester over hele verden bekrefter dette.

Miele-historien

To familier har preget selskapet i mer enn hundre år, familiene Miele og Zinkann. Med elleve medarbeidere, fire dreiebenker og en boremaskin startet teknikeren Carl Miele og kjøpmannen Reinhard Zinkann et firma for produksjon av melkeseparatorer. Firmaet ble grunnlagt i 1899 i Herzebrock i Westfalen, Tyskland. Grunntanken deres blir virksomhetens forretningsfilosofi: «Immer besser» (alltid bedre).

Miljø og bærekraft

For Miele er bærekraftig virksomhet nær knyttet til foretakets verdier og tradisjoner, og et ufravikelig grunnlag for langvarig suksess.