VÅR BESTSELGER - AEG IPS84530FB MAXISENSE INDUKSJONSTOPP 80 MED UNIKT PURE BLACK-DESIGN - KAMPANJEPRIS kr. 10.990,-

VÅR BESTSELGER - AEG IPS84530FB MAXISENSE INDUKSJONSTOPP 80 MED UNIKT PURE BLACK-DESIGN - KAMPANJEPRIS kr. 10.990,-

AEG IPS84530FB MAXISENSE INDUKSJONSTOPP 80 MED UNIKT PURE BLACK DESIGN 

BEGRENSET ANTALL - UTGÅR MED LAGER.

MaxiSense induksjonstopp (80 cm) med unikt og moderne Pure Black-design. Den har 4 effektive soner, alle med Booster for rask og intens varme. MaxiSense gjør at alle kjeler passer på alle soner, så lenge krysset dekkes. Rask og presis RotaryTouch-betjening. AutoMax oppkokingsautomatikk, timer og Stop&Go.

Farge: Sort

Med MaxiSense® kan du plassere pannene dine på hvilken sone du vil

For maksimal fleksibilitet tilpasser sonene på induksjonskoketoppen seg automatisk til kokekarene dine, noe som sørger for jevne resultater uansett hva slags størrelse kokekarene har Les mer

Lekker overflate i sort – bortsett fra når den er i bruk

Lekker overflate i sort – bortsett fra når den er i bruk Denne koketoppen har en unik, svart overflate som passer perfekt inn i designet på kjøkkenet ditt. Flaten er ren og sort, kun brutt av en diskret av/på-knapp. Først når du slår koketoppen på kommer betjeningen og kokesonene til syne - de lyser opp med et stilig rødt lys fra under overflaten. Resten av tiden er designtoppen en ren, blank og sort flate.

Koketoppen har et unikt, sort design som passer perfekt med enhver kjøkkenstil. Når toppen er slått av er den blanke glassoverflaten helt sort.

Presise innstillinger og full kontroll med DirekTouch

DirekTouch-systemet gir deg øyeblikkelig kontroll over koketoppen. Bruk de innovative roterende glidebryterne for å stille inn varmen presist og øyeblikkelig bare med en fingertupp.

Øyeblikkelig, presis og kontrollerbar varme

Med induksjonskoking, blir pannen din raskere varm så du kan ta vann til kjelen raskere enn med andre komfyrtopper. Den kan dessuten skape en forsiktig varme, slik at du kan smelte sjokolade direkte i gryten. Induksjonsvarme varmer bare opp kokekaret og ikke komfyrtoppen i seg selv, noe som er mer energieffektivt, og alle omliggende flater er trygge å ta på.

Det eneste koketoppen varmer opp er bunnen av kokekarene dine!

Trygt og effektivt! Når du bruker induksjon, sørger den automatiske kaserollegjenkjenningen for at det eneste som varmes opp er bunnen av kokekaret.

 

Har du spørsmål?

Send oss en melding, så vil vi svare deg så snart som mulig

Eller ring oss på:

63 97 46 95