VÅR BESTSELGER - AEG BSK774121M MaxiKlasse stekeovn med pyrolyse-funksjon og CrispSteam dampfunksjon - KAMPANJEPRIS kr. 11.990,-

VÅR BESTSELGER - AEG BSK774121M MaxiKlasse stekeovn med pyrolyse-funksjon og CrispSteam dampfunksjon - KAMPANJEPRIS kr. 11.990,-

VÅR BESTSELGER - AEG BSK774121M STEKEOVN MED STEAM CRISP, STEKETERMOMETER OG PYROLYSE

MaxiKlasse stekeovn med markedets største stekebrett og pyrolyse-funksjon, som gjør det enkelt å holde ovnen skinnende ren. SteamCrisp intervalldamp-funksjon (25%) sørger for at rettene din blir sprø og gylne utenpå, og saftige og møre på innsiden. Touch-betjening, stort utvalg steke- og bakeprogrammer, og steketermometer som også angir ferdigtid. Rengjøringsvennlig sikkerhetsdør, og effektiv halogenbelysning.

Veil. pris kr. 19 193,- eks. frakt.

Farge: Rustfritt stål med Antifingerprint

Sprø på utsiden, full av smak på innsiden.

Mat som tilberedes i SteamCrisp-ovnens kombinasjon av 25% damp og 75% tradisjonell varme er alltid sprø og gylden på utsiden, og saftig og smakfull inni.

Thermic ° Air - jevnt stekt mat takket være perfekt varmefordeling

Jevn varme er en av hemmelighetene bak velsmakende ovnsretter. Takket være varmluftssystemet Termic°Air blir hvert hjørne av denne ovnen varmet opp til den samme, jevne temperaturen.

Perfekt bakst, også når du lager mye

Sammenlignet med standard stekebrett er dette ekstra store MaxiTray™-stekebrettet 20% større. Det gjør det mulig for deg å tilberede enda større mengder med nybakt brød.

Profesjonell teknologi for perfekte resultater

MaxiKlasse™-ovnen med ekstra stort ovnsrom har også steketermometer, slik at du kan overvåke tilberedningsprosessen fra kjernen av rettene.

Kjøkkenrenslighet på toppnivå

Hold rensligheten på toppnivå ved å bruke Pyroluxe®Plus. Dette systemet reduserer alle matrester til aske som lett kan tørkes bort.

Kjølig og sikker å ta på

Takket være Isofront® Plus-døren holdes utsiden av ovnsdøren relativt kjølig, med en maksimumstemperatur på 50 °C.

 

Har du spørsmål?

Send oss en melding, så vil vi svare deg så snart som mulig

Eller ring oss på:

63 97 46 95