AEG KSK782220M KOMPAKTOVN KOMBIDAMP, STEAMBOOST, TOUCH DISPLAY, STEKETERMOMETER - KAMPANJEPRIS kr.11.990,-

AEG KSK782220M KOMPAKTOVN KOMBIDAMP, STEAMBOOST, TOUCH DISPLAY, STEKETERMOMETER - KAMPANJEPRIS kr.11.990,-

AEG KSK782220M KOMBIDAMPOVN MED STEAMBOOST OG STEKETERMOMETER
Kompakt utgave av MaxiKlasse kombidampovn for 450 mm nisje, med full damp og intervalldamp i tillegg til alle de kjente AEG-funksjonene. Stor, fulltekst LCD-skjerm med touch-betjening, og en rekke oppskriftprogram basert på vekt og kjernetemperatur. Rengjøringsvennlig sikkerhetsdør med dempet dør.


Skru opp smaken til maks.
SteamBoost-ovnen får mer ut av smakene i maten din. Den fungerer på akkurat samme måte som en vanlig ovn, men med ekstra fordel av damp. Og det er her matlaging virkelig blir spennende, fordi varme bruner og gir sprø overflate. Introduksjonen av damp utgjør hele forskjellen. Dampen sperrer inne den naturlige fuktigheten for å gi en hel verden av saftige og velsmakende kjøtt- og fiskeretter, gryteretter, grønnsaker og desserter. Alt handler om mye smak.
Perfekte resultater med steketermometer
Takket være steketermometeret i denne ovnen, kan du måle kjernetemperaturen fra midten av retten din nøyaktig i løpet av tilberedningen. Slik at du får det perfekte resultat hver gang.
 
Jevn tilberedning overalt
Med denne ovnen er effektiv energibruk det samme som effektiv matlaging. Den har et nytt konveksjonssystem som heter Hot Air. Hot Air sørger for at varmluft sirkulerer jevnt gjennom hele ovnsrommet. Resultatet er at ovnen blir raskere varm og at tilberedningstemperaturene kan senkes med opptil 20%. Du sparer derfor både tid og energi.
Luksuriøst utseende og følelse, kombinert med topp ytelse
Soft Closing Door-teknologien som er innebygget i døren sørger for at den alltid blir lukket mykt og stille, og gir både utseendet til og følelsen av førsteklasses ytelse.
 
Oppnå gourmetkvalitet med litt profesjonell hjelp
Med en stor LCD-skjerm, garanterer denne intuitive ovnen gourmetkvalitet hver eneste gang med ovnens oppskriftshjelp. Ved å justere temperaturene og tidsinnstillingene automatisk til mange forskjellige typer mat har du fullstendig kontroll over matlagingen, uansett om du lager middag for to eller verter et helt middagsselskap med venner.
Bak store partier perfekt hver eneste gang
XL-stekebrettet er 20% større enn et stekebrett i standard størrelse, slik at du kan lage større partier samtidig. Du vil oppleve at partiene blir perfekt bakt hver eneste gang.
 

 

Har du spørsmål?

Send oss en melding, så vil vi svare deg så snart som mulig

Eller ring oss på:

63 97 46 95