NEFF Built-in Appliances

NEFF – IDEER SOM SKAPER HISTORIE

Neff er et av verdens mest utsøkte varemerker innen elegant kjøkkenutstyr og et nytt varemerke i Norden. Smak og duft forteller deg at maten er vellaget. Stillegående teknologi forteller deg at vi er opptatt av kvalitet og ytelse.

Vi har utviklet og produsert kjøkkenmaskiner og hvitevarer i tyske Bretten i over 130 år. Her får det som er viktig ta den tiden det trenger – ikke minst matlaging og det å nyte maten ved bordet. Hemmeligheten bak våre unike ideer er kanskje at vi tilbringer så mye tid på kjøkkenet. Her finner vi opp og utvikler nye løsninger og produserer effektive kjøkkenprodukter som vi er stolte av. Fleksible kvalitetskjøkken i tradisjonell tysk kvalitet.


NEFF hvitevarer. Slik får kjøkkenkreativiteten din inspirasjon.

Folk inspireres av matlaging, og vi inspireres av folk. Det er det grunnleggende prinsippet bak alt vi gjør hos NEFF. Så ikke la noe komme i veien for dine matlagingsidéer. Våre innovative produkter hjelper deg å tilberede mat som gir deg og gjestene vann i munnen - enten det er en fireretters middag eller en dessert du rett og slett ikke kan få nok av - et NEFF-kjøkken er utstyrt for alle typer retter.

Last ned katalogen vår her


Hvordan fungerer Home Connect?

Home Connect hjelper deg å slippe matlagingskreativiteten din fri ved at du kan styre ovnen, kjøleskapet, oppvaskmaskinen og andre husholdningsprodukter via det trådløse nettverket ditt. Trykk via appen, snakk til ovnen via talestyring og få hvitevarene til å interagere med andre automatisk. Home Connect er en stadig voksende plattform som bringer fremtiden inn på kjøkkenet ditt.


Inn kommer fantastisk matlaging med vår magiske usynlige dør


Finn den riktige stekeovnen for deg

Enten du skal lage ostescones, en saftig stek eller sprø fransk løkpai - ovnen er hjertet i kjøkkenet. Med vårt utvalg av frittstående ovn- og komfyrkombinasjoner, kan du velge akkurat den ovnen som passer ditt behov. Utnytt nye funksjoner som CircoTherm®, som sørger for kontinuerlig jevn temperatur, eller ComfortFlex®-teleskop-uttrekket som gjør at du også kan ta platene ut fra siden. Trekk platen ut, ta den ut av uttrekket og server. Enkelt og sikkert. Med ovnene våre er det kun fantasien som setter begrensinger.Varmejustering med fingertuppene
 

Den riktige platetoppen for alle typer matlaging. 

Et godt måltid handler om ingredienser. Det samme gjelder tilberedning og valg av riktig platetopp. Hvis du ønsker fleksibilitet kan induksjonsplatetopp være det riktige for deg.


Mikrobølgeovnen – den raskeste veien til et godt måltid.

Mikrobølgeovn - den raske veien til smakfulle retter.

Mikrobølgeovner er ideelle når en av rettene til en full 4-retters meny må tilberedes litt raskere, slik at alt blir ferdig samtidig. Vi har ovner med vanlig mikrobølgefunksjon og kompaktovner med mikrobølgefunksjon som kan kombineres med en vanlig ovn. Vi er helt sikre på at du finner en ovn som passer ditt behov.

 Stopp lukten, ikke samtalen


Har du spørsmål?

Send oss en melding, så vil vi svare deg så snart som mulig

Eller ring oss på:

63 97 46 95