roros

Om Røros Metall

Ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom er pilarene som har båret Røros Metall gjennom en over 60 år lang historie. Røros Metall startet som kobber- og blikkenslagerverksted i 1946. Produksjonen har i løpet av disse åra vært mangfoldig og alltid med en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet.

Utviklingen fram til i dag har ført til små og store forandringer i sortimentet. Nytenking og kreativitet i produktutviklingen har stått i fokus. Sammen med pålitelighet og høy troverdighet er dette bakgrunnen til vår suksess i dag.vinskap

Velg den perfekte kjøkkenhetten for ditt kjøkken. RørosHetta - litt utenom det vanlige!


vinskap

Tilfredsstiller kravene til både langtidslagring og oppbevaring av vin. Flere temperatursoner i utsøkt kvalitet og design.


kjoleprodukter

Lekre kjøleskuffer, gigantisk kjøleskap, isbitmaskiner. Det mest eksklusive du kan tenke deg!

Miljøvennlig og fritt for fingermerker

Miljøvennlig og fritt for fingermerker

Røros Metall produserer stålhetter som er behandlet mot fingermerker, mens aluminium er natureloksert. Øvrige metaller er rustfritt stål med miljøvennlig overflatebehandling.

Alt rustfritt stål er behandlet med et såkalt PVD-belegg. PVD er en forkortelse for Physical Vapour Deposition – og er en produksjonsmetode som gir minimalt utslipp av skadelig avfall. Metoden er derfor miljøvennlig sammenlignet med andre metoder for overflatebehandling.

Felles for alle overflatebehandligene Røros Metall sine hetter er en utrolig slitestyrke, samtidig som hettene beholder sin høyglans farge.

Ny katalog

Se også vår nye 84 siders katalog, med masse spennende nyheter og presentasjon av hele vårt produktspekter

Du kan lese den på nettet eller bestill en katalog

Har du spørsmål?

Send oss en melding, så vil vi svare deg så snart som mulig

Eller ring oss på:

63 97 46 95