Smeg – et globalt varemerke

Et globalt varemerke

Smeg er en italiensk produsent av husholdningsapparater som holder til i Guastalla, ved Reggio Emilia nord i landet. Smeg har datterselskaper over hele verden (i Storbritannia, Frankrike, Belgia, Nederland, Tyskland, Sverige, Danmark, Spania, Portugal, Russland, Ukraina, Kasakhstan, Sør-Afrika, USA, Australia og Mosambik), utenlandske kontorer i Hong Kong og Saudi-Arabia samt et omfattende forhandlernettverk.


Smegs produkter har i mer enn 60 år blitt betraktet som smakfulle og elegante løsninger i moderne husholdninger takket være selskapets samarbeid med verdenskjente arkitekter.

Ikke bare har Smeg en unik profil innen husholdningsapparater, de er også kjent innen profesjonelle forretningssektorer. Divisjonene Foodservice og Instruments har spesialisert seg på henholdsvis storkjøkken-/catering-utstyr og elektromedisinske instrumenter.

Smeg-gruppen er, takket være en bedriftskultur som legger maksimalt fokus på produktkvalitet, teknologi og design, kjent over hele verden som en av de viktigste representantene for italienskprodusert kvalitet.Classic


Classic | Smeg NO

Classic: kompakte størrelser og rene former gir en smakfull og essensiell design.


Classic er navnet på den første estetiske serien som Smeg utviklet i samarbeid med arkitekten Guido Canali. Serien kjennetegnes av den stilistiske hardheten den bruker rustfritt stål på. Helt fra starten av prosjektet ble det klart at Smegs evne til å få det beste ut av materialene ville skinne gjennom. Classic (som omfatter ovner, platetopper, kaffemaskiner, kjøleskap og ventilatorer) fremhever de unike betjeningskontrollene og håndtakene på ovnene, der de rene, raffinerte og moderne formene kombineres for å skape elementer av industridesign.

I tillegg til den stilige estetikken som gjenspeiler verdiene til Smeg-merket, har disse produktene et funksjons- og ytelsesnivå som er blant de mest allsidige på markedet.

Se alle de estetiske Classic-produktene >

Dolce Stil Novo Dolce Stil Novo | Smeg NO

Dolce stil novo
Dolce Stil Novo er til dags dato, Smegs mest avanserte innbygnings serie. Skjønnhet og natur har inspirert utformingen av produktene, og seriens navn stammer fra den Italienske litterære rørelse fra 1200- tallet. Denne innovative designserien er noe helt nytt for Smeg.

Denne omfattende samlingen tilbyr eksklusiv, vakker og unik estetikk. Ledende teknologi kombinert med overlegen design har resultert i produkter som er et must for det moderne og kontemporære hjemmet.

Den komplette serien består av 60cm og 45cm innbygningsovner, multi-funksjonelle varmeskuffer, ventilatorer, vinkjølere og kaffemaskiner; produkter som på en perfekt måte passer sammen, alternativt som ett unikt produkt som blir kjøkkenets midtpunkt.

Dolce Stil Novo produktene identifiseres først og frem av materialene som er brukt, materialer av den høyeste kvalitet. Selv de minste detaljer har blitt raffinert til perfeksjon.

Detaljer i kobber eller rustfritt stål fremhever produktenes rene og moderne linjer, mens produktenes svarte glasset reflekterer lys på en perfekt måte.

Denne spennende nye serien forener den italienske pasjon for design med avansert teknologi, noe som resulterer i ett enkelt men elegant produkt. Seriens unike stil kompletterer sine omgivelser og tilbyr en vis eleganse til det moderne hjem.Se alle de estetiske Dolce stil novo-produktene >


http://www.smeg.no/


Har du spørsmål?

Send oss en melding, så vil vi svare deg så snart som mulig

Eller ring oss på:

63 97 46 95